Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/drkisse/web/collective.php on line 304
Dr. Kiss-Dent Parodontológia-Implantológia

Dr. Kiss-Dent
Népbetegséget gyógyítunk

Miközben a fogágybetegség, népies nevén "ínysorvadás", a felnőtt magyar lakosság több mint 25 százalékát érinti enyhébb vagy súlyosabb formában, igen kevés azoknak a fogorvosoknak a száma, akik e népbetegség gyógyításához szükséges szakvizsgával rendelkeznek. Ilyen speciális parodontológiai szakrendelő tevékenykedik, dr. Kiss Endre Ph.D parodontológus szakorvos vezetésével, a kecskeméti Dr. Kiss-Dent fogászati magánrendelőben.

Munkatársaimmal a fogágybetegség kezelésében és az implantológia (műgyökér beültetés) terén nyújtunk kiemelkedő ellátást. Mindemellett az egyéb fogászati panaszokkal hozzánk fordulóknak is a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk biztosítani, melyre garancia a kollégáink átlagostól jóval magasabb szakmai képzettsége és az általunk használt professzionális szintű anyagok és eszközök használata.

Rendelőnkben nyugodt, kellemes környezetben, fájdalommentes kezelésekkel várjuk kedves betegeinket.

 

 

Kedves Partnereink!uszt_logo_big_cmyk_587

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves érdeklődőt, hogy 2011-ben új CRANEX NOVUS digitális panorámaröntgennel bővítettük eszközeink körét, mely beruházást Európai Uniós támogatás segítségével valósítottunk meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 2.100.000 Ft. A Mikro- és kisvállalkozások technológiai fejlesztésére nyújtandó támogatás keretében olyan minőségi szolgáltatás nyújtását lehetővé tevő gépet vásároltuk meg, mely hozzájárul pácienseink igényeinek teljes körű kiszolgálásához.
Projekt neve: Technológiai fejlesztés Dr. Kiss Endre egyéni vállalkozásában

infoblokk2_erfa_egyes_587

  MAG Zrt. – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
  Cím: 1139 Budapest, Váci út 81-83.
  Levelezési cím: 1539 Budapest, Pf.: 684
  Tel.. +36 40/200-617
  E-mail: info@magzrt.hu
  www.magzrt.hu
  www.ujszechenyiterv.hu

  Nemzeti fejlesztési Ügynökség
  Cím: 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22..
  Levelezési cím: 1393 Budapest, Pf. 332.
  Tel.. 06 40 638-638 (474-9180)
  E-mail: info@magzrt.hu
  www.nfu.hu